SPECTACLE

Spectacles fixes et payants

Certains des espaces singuliers de la ville, et des plus magnifiques, sont la scène de spectacles payants. Il s’agit d’œuvres importantes représentées dans le cadre de la Fête, qui connaissent déjà une longue trajectoire. Citons la Taverna d’Enrico, avec le groupe Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, un classique et un rendez-vous obligé au sein de la Fête de la Renaissance. Le résultat de cette combinaison entre patrimoine et spectacles est de pouvoir profiter tant de l’œuvre que du milieu, ce qui rendra l'expérience encore plus enrichissante.


Par ailleurs, ces spectacles réalisés dans des endroits fixes sont également une bonne occasion pour découvrir les espaces de la Fête. Le charme des rues étroites et sinueuses du centre historique sont la vitrine des comédiens, acteurs, jongleurs et bien d’autres artistes de différentes provenances qui animent la visite et la rendent unique.


 


 

FICHE ARTISTIQUE

Enrico Provinciale nous offre l’hospitalité de sa taverne qui, cette année-ci, est située sur les Avançades de Sant Joan où une série de personnages pittoresques nous feront découvrir leur mode de vie, pleine de joie et d’humour.

www.tubalespectacles.com
Prix :
11 Euros
FICHE ARTISTIQUE

Torna a Tortosa un dels espectacles més colpidors. Els dervixos són místics de tradició sufí. La seva aproximació a la divinitat es realitza mitjançant la dansa, girant sobre si mateix de manera constant, sense aturar-se, per tal d’arribar a l’èxtasi.


La plaça de l’Absis serà l’escenari d’aquest espectacle que fusiona la tradició medieval occitana amb la dansa dels dervitxos. Cants polifònics medievals acompanyen la dansa giratòria que cada cop es va complicant amb nous números que porten el dervitx vers l’èxtasi fins el clímax final.


 


 

Prix :
3 Euros
FICHE ARTISTIQUE
Prix :
3 Euros
FICHE ARTISTIQUE
Prix :
6 Euros
FICHE ARTISTIQUE
Prix :
4 € Euros
FICHE ARTISTIQUE
Prix :
Gratuit
FICHE ARTISTIQUE
Prix :
8 € Euros
FICHE ARTISTIQUE
Prix :
3 €, 2 € infants fins 8 anys Euros
FICHE ARTISTIQUE
Prix :
Gratuit
FICHE ARTISTIQUE
Prix :
Gratuit
FICHE ARTISTIQUE
Prix :
17 €, anticipada 15 Euros
FICHE ARTISTIQUE

El senyor Pantalone, conegut com el riquíssim senyor Pantalone, te la pega que viu rodejat de dones: minyones, filles i germana. Com canviarà la seva fortuna? Una espectacle en el més pur estil de la Commedia dell'Arte, amb els arquetípics personatges amb màscara, ofert per els joves a partir 13 anys de la Companyia de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa.

Prix :
3€ Euros
FICHE ARTISTIQUE

Els millors cavallers de la ciutat es troben per demostrar la seva vàlua i destresa en el combat al torneig que la Confraria de Sant Jordi ha organitzat a les Avançades de Sant Joan. Tant a cavall com lluitant amb espases, només el millor de tots els cavallers serà coronat rei de la Festa. La Confraria del Gloriós Sant Jordi, com era coneguda, agrupava els nobles de Tortosa, i una de les seves finalitats era l’entrenament dels cavallers perquè estiguessin preparats en cas de guerra. La seva seu estava a la Casa del General, a la vora del riu, que encara es conserva dempeus.

Prix :
4 Euros
FICHE ARTISTIQUE

Les tavernes esdevenen, durant l'època, el lloc de reunió i de festa. Res millor per passar l'estona, que un lloc on tot es diu cantant. Un espectacle teatral i musical ple d’embolics i situacions divertides que torna a la Festa del Renaixement després d’uns anys de descans i que tindrà lloc al peu de la muralla medieval del Rastre, al pati de l’antic convent de Sant Joan de Jerusalem,.

Prix :
7,5 Euros
FICHE ARTISTIQUE
Prix :
Gratuit
La Festa del Renaixement Ajuntament de Tortosa
C. Sant Felip Neri 1, 43500 Tortosa. Tel. +34 977 440 901. Fax. +34 977 585 852
Fiesta de Interés Turístico Nacional Festa Local d'Interès Turístic de Catalunya Placa d'Honor del Turisme de Catalunya 2005