Els espectacles de la Festa

Espectacles fixos i de pagament

Són obres destacades dins la Festa i que gaudeixen d’una llarga trajectòria. D’entre elles destaca la Taverna d’Enrico, amb Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, un clàssic i una cita ineludible dins la Festa. El resultat d’aquesta combinació entre patrimoni i espectacles és gaudir tant de l’obra com l’entorn, sent l’experiència encara més enriquidora.


Per la seva banda, els espectacles en espais fixes també són una bona oportunitat per gaudir dels espais de la Festa. L’encant dels tortuosos i estrets carrers del centre històric son l’aparador de comediants, actors, malabaristes i molts altres artistes de diversa procedència que amenitzen la visita i la converteixen en única.

 • Saltasbancos

  Saltasbancos Cie. Entra’Act (FR)

  Ja són aquí! Ja han arribat! Veniu a veure els comediants! Veniu a veure els músics! Veniu a veure els mags!


  Ells volien ser artistes, i poder fer el seu espectacle, per demostrar que sí que ho són! I, de cop, avui es troben a escena. I se la juguen!


  Un espectacle delirant en què la gota d’aigua fa vessar el got i tot acaba passant en un ambient festiu i excitant. El públic, encantat, pren part de la festa amb humor i estil. Vine a xalar amb els Saltasbancos!


  Música, teatre i circ en un espectacle a càrrec d’Entr’Act, una veterana companyia reconeguda arreu d’Europa i que porta anys participants a Tortosa amb diferents espectacles, entre ells l’exitós Ourobouros.


   

  Preu: 3 € euros
 • La Taverna d'Enrico

  La Taverna d'Enrico Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries (CAT) www.tubalespectacles.com

  Enrico Provinciale ens ofereix l’hospitalitat de la seva taverna, on un seguit de personatges pintorescs us mostraran la seva forma de viure, plena d’alegria i humor, això si sempre, pendents de no fer massa guirigall per no provocar l’autoritat però amb la garantia que, sota el sostre d’Enrico Provinciale, es troben segurs. Rodamóns, dames nobles fugitives del seu destí, músics o faquirs tots estan segurs sota el seu sostre.


  Simbiosi perfecta entre el referent musical de les Terres de l’Ebre i el principal esdeveniment del territori per on han passat més de 30.000 espectadors. Un clàssic incombustible de la Festa del Renaixement que aquest any es programa per setzè cop.

  Preu: 11 euros
 • Molt soroll per res

  Molt soroll per res EMTT la Companyia (CAT) www.tamquam.com

  Una obra amb personatges irrepetibles, dues històries d’amor entrellaçades, una de romàntica i, l’altra, enginyosa i juganera, plena de picabaralles, en una comèdia d’embolics on l’amor acaba triomfant.


  Adaptació ambientada a la Tortosa del sis-cents, torna en el 400 aniversari de la mort de Shakespeare, una de les seves obres que ha tingut més bona acollida a la Festa del Renaixement, enguany a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa.

  Preu: 6 € euros
 • In Commedia

  In Commedia Lo TAT, Tortosa Arts Teatrals (CAT)

  Un noble vidu, fa tot el que pot per trobar esposa que li doni el fill que heretarà la seva fortuna. En el decurs de l’espectacle, coneixerem els personatges que conformen aquesta noble i peculiar nissaga familiar, tots amb un objectiu comú: presentar-se al públic assistent i trobar la dona ideal per al seu senyor, tot repassant a cappella les cançons més populars del segle XVI.


  In Commedia, un espectacle amb situacions delirants i esbojarrades que us farà passar una bona estona!

  Preu: 3 euros
 • La pazzia senile

  La pazzia senile La Binota (CAT)

  El vell Pantalone vol casar la seva filla Doralice, que està bojament enamorada de Fulvio, amb el vell Doctor Grattian, mentre Burattino fa la guitza a la Lauretta... Com s'acaba l'embolic? Evidentment cantant!


  Estrenem a la Festa del Renaixement una comèdia madrigal, un gènere basat en un seguit de composicions corals que expliquen una història. Nascuda en ple Renaixement a Itàlia de la mà d'Adriano Banchieri, qui sovint es basava en les històries de la Commedia dell’Arte per crear-ne les seves pròpies, és la primera vegada en la història de l'art en que la música s'usa amb finalitats explícitament narratives.

  Preu: 4 € euros
 • Combats amb armadura

  Combats amb armadura Lobos Negros (ES)

  Espectaculars combats a ultrança entre cavallers protegits amb pesades armadures i armats fins a les dents.


  Lobos Negros ha participat en nombrosos films i series històriques com Isabel, mi reina o Carlos V, i són reconeguts pel seu verisme en la recreació dels combats.

  Preu: Gratuït
 • Els amagats

  Els amagats La jueva de Tortosa (CAT)

  L’estiu de l’any 1495, tres anys desprès de l’expulsió dels jueus, Blanca, la Jueva de Tortosa, torna d’amagat a casa per retrobar-se amb la seva germana Judit, que es va convertir al cristianisme. Blanca coneixerà la realitat dels jueus conversos i el seu nou dia a dia, sense perdre les seves arrels. Espectacle de teatre i cants sefardites, amb ambientació musical.

  Preu: 8 € euros
 • La llegenda de la Cucafera

  La llegenda de la Cucafera Escola Municipal de Teatre de Tortosa (CAT)

  D’on ve la Cucafera?? Com arriba a Tortosa?? Una de les més belles llegendes, i la més nostra. La història d’amor de Rubí i Rufolet explicada amb titelles , de la mà dels alumnes d’Infantil i Juvenil de la Escola Municipal de Teatre de Tortosa, que no es pot perdre cap xiquet.

  Preu: 3 €, 2 € infants fins 8 anys euros
 • Trasts a les muralles. Abanderats de batalla

  Trasts a les muralles. Abanderats de batalla Colla Jove de Dolçainers (CAT)

  La defensa de la ciutat de Tortosa al segle XVI s'organitzava d'acord en les diferents confraries gremials o devocionals repartides en l'entorn emmurallat de la ciutat. Els abanderats posen en escena un espectacle únic que ens transportarà en el temps mitjançant els colors propis de cada confraria i el seu tram de muralla que defensaven.

  Preu: Gratuït
 • Mytik Itak

  Mytik Itak Théâtre de l’Alauda (FR)

  Partiu a la descoberta dels grans mites que han fundat la nostra civilització i, sobretot, no tingueu por de riure vos de tots aquells déus i herois antics, interpretats per una boja tripulació. Embarqueu-vos al seu costat en una odissea burlesca, navegant sense complexos entra la befa i la llegenda.


  Coneixereu el capità Dimitri Vaneck, home tirànic qui dirigeix un esquif patètic amb un grup heterogeni i es considera un gran navegant, mentre intenta duu a terme les seves aventures imaginàries implicant la malaurada tripulació.


  De les entranyes de la seva misèrrima barqueta sorgiran els monstres mítics, interpretats, de bon o de mal grat, per la tripulació que es plega a la voluntat folla del capità. Sirenes fatals, el ciclop, el Minotaure, Posidó o la terrible Gorgona es succeeixen sobre la pontona per acabar reflectint la pròpia natura de cadascú desemmascarant els veritables monstres que s’amaguen dins la gent de la tripulació...


   

  Preu: Gratuït
 • Escacs Vivents

  Escacs Vivents Associació Cultural 4+1 (CAT) www.4mes1.org

  Els escacs són una representació de la vida, de la mort i de les passions humanes, com l’odi o l’amor. Qui guanyi la partida obtindrà alguna cosa més que una victòria.

  Preu: Gratuït
 • Ajuntament de Tortosa

  Copyright ©2017. Ajuntament de Tortosa. Tots els drets reservats

 • Festa del Renaixement. Tortosa

  C. Sant Felip Neri 1, 43500 Tortosa, Tel. +34 977 440 901. Fax. +34 977 585 852 | Contacte