NOTÍCIES

Ja tenim el cartell de la XXIII Festa del Renaixement!

Un xiquet vestit del segle XVI que sorgeix d’un fons d’espectacles de la Festa és la imatge de l’edició d’enguany

8 de juny de 2018

L’artista Marta Viladrich ha volgut treballar amb el concepte endinsa’t a Festa. En paraules seves “el personatge principal, el nen, que d’una forma simpàtica, convida a endinsar-te a la festa d’una forma “literal”, esgarrant el paper, entra a la festa ja vestit per a l'ocasió. La selecció de fotos ha tingut en compte que aparegui una representació dels diferents temes que caracteritzen la festa, teatre, música, actes propis, vida quotidiana…, etc així com els espais emblemàtics de la ciutat com catedral, reials col·legis, plaça dels dolors, palau del bisbe, muralles…”

La XXIII Festa del Renaixement es celebrarà del 19 al 22 de juliol a Tortosa i aviat anirem donant a conèixer més novetats.

Descarregar cartell

web_posterfr2018-baix_900

L’artista Marta Viladrich ha volgut treballar amb el concepte endinsa’t a Festa. En paraules seves “el personatge principal, el nen, que d’una forma simpàtica, convida a endinsar-te a la festa d’una forma “literal”, esgarrant el paper, entra a la festa ja vestit per a l'ocasió. La selecció de fotos ha tingut en compte que  aparegui una representació dels diferents temes que caracteritzen la festa, teatre, música, actes propis, vida quotidiana…, etc així com els espais emblemàtics de la ciutat com catedral, reials col·legis, plaça dels dolors, palau del bisbe, muralles…”
La XXIII Festa del Renaixement es celebrarà del 19 al 22 de juliol a Tortosa i aviat anirem donant a conèixer més novetat.

 

 

La Festa del Renaixement Ajuntament de Tortosa
C. Sant Felip Neri 1, 43500 Tortosa. Tel. +34 977 440 901. Fax. +34 977 585 852
Fiesta de Interés Turístico Nacional Festa Local d'Interès Turístic de Catalunya Placa d'Honor del Turisme de Catalunya 2005