NOTÍCIES

Ja tenim els espectacles d’aforament limitat de la XX Festa del Renaixement

La Celestina i el retorn de les Gàrgoles com a novetat, juntament amb clàssics com la Taverna d’Enrico.

6 de maig de 2015

La Taverna d’Enrico, les Gàrgoles, la Celestina, la Dansa del Dervitx i els Mercatores conformen l’oferta d’espectacles d’aforament limitat de la XX Festa del Renaixement. Una combinació d’espectacles clàssics i gèneres teatrals que conformen una oferta amb una variada tipologia d’espectacles per celebrar els 20 anys de la Festa del Renaixement que tenen lloc en espais emblemàtics del nucli històric de Tortosa.
Les Gàrgoles a TortosaEls espectacles d’aforament limitat permeten a l’espectador gaudir de
propostes de qualitat en ambients encisadors, com la plaça de l’Absis o sota les muralles de les Avançades de Sant Joan.
Les novetats d’aquest any tenen gran entitat per si soles. Per una banda les Gàrgoles, un dels espectacles amb més èxit de públic de tota la història de la Festa, retornen a Tortosa. La seva actuació tindrà lloc a la plaça de l’Absis, on aquests animals mitològics reviuran del seu somni de pedra i descendiran pels murs de la catedral. Es dóna el cas que aquest any és l’últim que la companyia que interpreta l’espectacle el representarà. 

Així doncs, a Tortosa serà un dels llocs on es podrà gaudirà de les Gàrgoles per darrer cop.
L’altra novetat de la Festa serà una versió de
la Celestina a càrrec de

 Lo TAT.

Després d’interpretar obres de Shakespeare, la companyia de Tortosa s’atreveix en una versió en català del clàssic hispànic de la història de Caliste i Melibea i les intrigues de l’alcavota més famosa de la literatura.Los Mercatores a TortosaLa Taverna d'Enrico de Quico el Célio, el Noi i el Mut de FerreriesLa Celestina a TortosaLa Dansa del Dervitx a TortosaL’oferta d’espectacles d’aforament limitat es completa amb la Taverna d’Enrico, de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, el clàssic incombustible de la Festa i dos espectacles estrenats l’any passat: la Dansa del Dervitx, que combina les dansa sufí dels dervixos, girant incansablement sobre ells mateixos, i la música occitana i les polifonies medievals, a càrrec de la companyia Tornals, i los Mercatores, un espectacle hilarant basat en la tradició del teatre de la pantomima, a càrrec de Théâtre de l’Alauda, companyia de Le Puy-en-Velay.

Les entrades es podran adquirir a partir del 3 de juny al web de la Festa del Renaixement i, a partir de l'1 de juliol, a les dependències de la Unitat de Festes de l'Ajuntament de Tortosa.

Comprar entrades

 

La Festa del Renaixement Ajuntament de Tortosa
C. Sant Felip Neri 1, 43500 Tortosa. Tel. +34 977 440 901. Fax. +34 977 585 852
Fiesta de Interés Turístico Nacional Festa Local d'Interès Turístic de Catalunya Placa d'Honor del Turisme de Catalunya 2005