NOTÍCIES

La XX Festa del Renaixement ja té cartell

L'Ajuntament presenta el cartell de la XX Festa del Renaixement, que tindrà lloc entre el 23 i 26 de juliol

17 de juny de 2015

La imatge d’aquesta edició trenca amb les d’anys anteriors, que estaven basades en fotografies amb personatges de la festa. S’ha volgut ressaltar la singularitat de la Festa del Renaixement de Tortosa mitjançant una il•lustració de Marta Viladrich amb elements característics de la Festa del Renaixement tots aplegats en el cartell conformant una imatge ben extensa de la festa. El cartell transmet la sensació de festa, de rauxa durant els dies que es celebra en el nucli antic, amb multitud de personatges i espectacles que el visitant es va trobant a mesura que recorre els carrers i places de la ciutat històrica, sovint de manera imprevista, restant encisat, tant per l’espai com les actuacions.

xx-festa-rgb--web_1417

El compte enrere per la Festa del Renaixement ja està en marxa de fa dies. Des de principis de juny ja es poden comprar les entrades per als espectacles de pagament. A més a més, l’11 de juliol celebrem el concert d’aniversari dels 20 anys amb Jordi Savall i Hespèrion XXI i altres novetats que us anirem donant compte d’aquí en endavant.

Esperem que us agradi.

Descarrega’t del cartell.

 

La Festa del Renaixement Ajuntament de Tortosa
C. Sant Felip Neri 1, 43500 Tortosa. Tel. +34 977 440 901. Fax. +34 977 585 852
Fiesta de Interés Turístico Nacional Festa Local d'Interès Turístic de Catalunya Placa d'Honor del Turisme de Catalunya 2005